Feesten organiseren

Een van de dingen waar dispuut Erkende Heeren om geroemd wordt zijn de feesten die zij hebben georganiseerd. Wanneer het podium omgebouwd is tot kooi en de hele kroeg niet meer te herkennen is, weten mensen dat ze zijn aanbeland op een feestje van de Heeren. Legendarische lustrumfeesten zijn er gegeven, met thema’s als Dizko Artis, White Sensation en recentelijk nog Noord-KorEH. Befaamd is nog altijd de bijdrage van de Heeren aan de disputenbarrage van het vorige Dizkartes lustrum, toen een caravan was omgebouwd tot BrEHking Bar. Heeren verkleed in gele pakken à la Jesse en Walter, het leverde prachtige taferelen op. Ook zijn er veel feesten georganiseerd samen met vrouwendisputen van Dizkartes. Niet uit te sluiten dat dit binnenkort weer gaat gebeuren, want feesten organiseren kan voor Heeren altijd uit!

Lustrum

Elke vijf jaar vindt er een lustrumjaar plaats. In dat jaar wordt het bestaan van het dispuut gevierd. 2018 stond in het teken van het vijfde lustrum van Erkende Heeren. Tijdens zo’n lustrumjaar vindt er een galadiner plaats, organiseren we op onze eigen kroeg een legendarisch feest en gaan we als absoluut hoogtepunt met zijn allen op reis. Heeren als we zijn, verblijven we tijdens deze lustrumreizen in kastelen. Deze chateaus moeten meer dan vijftig Heeren kunnen herbergen. Ons unieke streven is namelijk om zoveel mensen mee te krijgen op lustrum. Senioren van het dispuut zijn dan ook in grote getale aanwezig. Voor het actieve dispuut is zo’n reis een uitgelezen mogelijkheid om met de oude garde op te trekken, voor onze oud-leden een mooie kans om een betere indruk te krijgen van het huidige dispuut.

Tijdens zo’n reis wordt alles, maar dan ook alles uit de kast getrokken om er een onvergetelijke trip van te maken. Jacuzzi’s gevuld met champagne, een wedstrijd tegen de plaatselijke voetbalclub, Nederlandse volkszangers die worden ingevlogen, u kunt het zo gek niet bedenken. Alles ter ere van het rijke bestaan van het dispuut!

Mixen

Elk jaar heeft dispuut Erkende Heeren tal mixen met vrouwendisputen binnen en buiten haar vereniging. Een keertje borrelen? Neem dan hier contact op.